Over mij
Missie
Ik ben Eefje Aerts, 37 jaar oud, getrouwd en moeder van 2 geweldige jongens. Het is mijn missie om er aan bij te dragen dat vrouwen zoals jij steeds meer gaan leven vanuit hun ware ik, hun kern, waardoor je steeds meer het leven kunt gaan leiden dat perfect bij jou past. 

Grenzen

Deze missie is ontstaan doordat ik zelf jarenlang over mijn eigen grenzen heen ging. Ik leefde volledig vanuit mijn hoofd waardoor ik niet voelde waar ik behoefte aan had. Hierdoor was ik continu moe en vaak onzeker over wat ik nu echt wilde in mijn leven. Ik voelde dat er meer in mij zat dan ik tot dan toe liet zien. Om mezelf verder te ontwikkelen volgde ik verschillende coachtrajecten, waardoor ik mezelf steeds beter leerde kennen.

Persoonlijke ontwikkeling
Mijn interesse voor persoonlijke ontwikkeling groeide. 
In 2016 startte ik mijn coachopleiding naast mijn werk als medewerker P&O bij een woonstichting. Het verlangen om andere vrouwen te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling groeide. Maar eerst moest ik mezelf nog beter leren kennen en beter leren luisteren naar mijn lichaam. Ik voelde al langer dat het werk dat ik op dat moment deed niet goed bij me paste, maar daadwerkelijk afscheid nemen vond ik toen nog te spannend. Intussen raakte ik steeds vermoeider. Dat je lichaam en je gevoel altijd sterker zijn dan je hoofd bleek uit het feit dat ik oververmoeid uit viel op mijn werk. Mijn lichaam vertelde me zo duidelijk dat het zo niet langer kon en dat ik moest leren luisteren naar mijn intuïtie en mijn gevoel. Vanaf het moment dat ik thuis kwam te zitten van mijn werk nam ik daar de ruimte voor. Ik ging steeds beter naar mijn lichaam luisteren en luisteren naar wat ik nodig had op dat moment om me goed te voelen. ik kreeg veel meer energie. Ik kwam er steeds meer achter dat mijn gevoeligheid en mijn intuïtie mijn grootste kracht zijn en leerde hier steeds meer op te vertrouwen en deze te gebruiken. Ik kwam erachter dat mijn intuïtie mij steeds vertelde welke stap ik moest zetten in mijn leven. Natuurlijk nam mijn hoofd het regelmatig nog over en luisterde ik daar ook nog regelmatig naar. Achteraf bleken de (soms schijnbaar onlogische) keuzes die ik maakt op basis van mijn intuïtie altijd de keuzes die perfect bij mij als persoon paste, waardoor ik me goed voelde. De keuzes die ik maakte met mijn hoofd waren niet direct verkeerd, maar voelde voor mij minder goed en kostte me meer energie.
Na een mooie, maar intensieve periode waarin ik steeds dichter bij mijn ware ik kwam zette ik de eerste stappen richting mijn eigen coachpraktijk. 

PuurEefje
Sinds 1 mei 2018  is PuurEefje een feit. Bij PuurEefje begeleid ik vrouwen om dichter bij hun ware ik te komen. Door mijn sterke intuïtie, mijn eigen ervaringen en opleiding kan ik goed aanvoelen wat jij voelt en waar je behoefte aan hebt. Ik leer je natuurlijk dit ook zelf te ervaren, waardoor jij steeds vaker de juiste keuzes kunt maken en steeds meer het leven kan leiden dat zo goed bij jou past. PuurEefje staat voor jouw pure, onbevangen 'ik', los van alle ruis, voor eerlijk zijn naar jezelf en voor luisteren naar je gevoel en naar je intuïtie. De weg naar je ware zelf. Ik begeleid je graag op deze weg.

Liefs Eefje

 


Wat anderen over mij zeggen
© 2018. Eefje Aerts. All rights reserved.