Over mij
Missie
Ik ben Eefje Aerts, 37 jaar oud, getrouwd en moeder van 2 geweldige jongens. Het is mijn missie om vrouwen zoals jij hun eigen innerlijke kracht te laten ontdekken, waardoor je kunt gaan groeien als mens en je zelfvertrouwen groter wordt. 

Grenzen

Deze missie is ontstaan doordat ik zelf jarenlang over mijn eigen grenzen heen ging. Toen ik hierover ging praten met andere vrouwen bleek dat heel veel vrouwen hier last van hadden. Ik leefde altijd vanuit mijn hoofd waardoor ik niet voelde waar ik behoefte aan had. Het gevolg hiervan was dat ik continu moe was. Al een aantal jaar had ik het gevoel dat er veel meer in mij zat, dan ik tot dan toe liet zien.

Persoonlijke ontwikkeling
Ik voelde dat iets mij in de weg stond om me écht verder te ontwikkelen. Binnen mijn toenmalige werkgever werkten we samen met een fijne coach. Met haar ben ik in gesprek gegaan. Tijdens deze gesprekken kreeg ik veel inzichten in mezelf en ik zette stappen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ook kwam ik erachter dat het werk dat ik deed mij veel energie kostte. Toen ik naar mijn coach keek dacht ik: ‘wat moet het toch gaaf zijn om andere mensen verder te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling!’. Maar op dat moment dacht ik nog dat dat niet voor mij was weggelegd.

'Puur een gevoel'
Een jaar later werd het gevoel dat ik ander werk wilde doen sterker en ik besloot een loopbaantraject te volgen. Weer dacht ik: ‘het allerliefst wil ik met persoonlijke ontwikkeling bezig zijn’. Ik besloot een coachopleiding te gaan volgen naast mijn baan als medewerker P&O bij een woonstichting. Mijn gevoel werd bevestigd en de opleiding gaf mij veel voldoening. Diep in mij groeide het verlangen om voor mezelf te starten als coach. Ik durfde het echter nog bijna niet uit te spreken, omdat ik dacht dat dit niet haalbaar zou zijn. Het was als een klein zaadje, dat groeide in mij.

Het hier en nu
Helaas haalde de realiteit mij in en viel ik halverwege mijn opleiding ziek uit op mijn werk door verschillende emotionele gebeurtenissen die samen vielen. Tijdens deze periode leerde ik mijzelf pas écht goed kennen. Ik begon met mediteren en yoga om dichter bij mezelf te komen. Ik leerde mijn eigen grenzen kennen en ik leerde wat ik nodig had om op te laden en waar ik blij van werd. Na 35 jaar sliep ik eindelijk goed en kreeg ik de regie over mijn eigen leven. Ik nam afscheid van mijn toenmalige werkgever. Ondanks de hele grote onzekerheid over wat ik dan wél wilde, voelde deze beslissing goed. Het idee om voor mezelf te starten als coach groeide. Ik maakte mijn opleiding af. Daarnaast ging ik vrijwillig mensen coachen om meer coachervaring op te doen. Deze mensen maakten grote stappen in hun persoonlijke ontwikkeling. De dankbaarheid van deze mensen was erg groot en het gevoel dat het mij gaf dat ik hen hierbij kon helpen was onbeschrijflijk.

Voor mij was het meer dan duidelijk.. ik wil vrouwen helpen om in hun kracht te komen staan!

Herken je je in mijn verhaal? En wil je graag met mij in gesprek?
© 2018. Eefje Aerts. All rights reserved.
Wat anderen over mij zeggen